dimecres, 26 de juny del 2024

Esmorzar d'agermanament

Tots els companys i companyes de 1r, 2n i 3r van portar alguna cosa per menjar en el nostre Esmorzar d’Agermanament. Cadascú amb els seus companys de classe vam esmorzar tots junts compartint el que havíem portat.

Tot estava boníssim!!!! Moltes gràcies famílies per la vostra participació.




Gimcana de Fi de curs

Per acabar aquest curs, el divendres 21 de juny tota la comunitat de mitjans vam fer una gimcana amb 6 proves. Vam fer diferents activitats en diferents espais de l’escola. Vam jugar al joc de les cadires i al joc del mocador, vam fer equilibris, punteria i curses de relleus, havíem de portar una pilota entre dos sense tocar-la amb la mà, i vam ballar.

Ens ho vam passar molt divertit.

I ara toca descansar,

MOLT BONES VACANCES PER TOTS I TOTES!!!




divendres, 14 de juny del 2024

1r Bombolles de sabó

El dimarts 11 de Juny, 1r vam sortir al porxo a jugar i experimentar amb les bombolles de sabó, pintar amb gels de colors i fer joc simbòlic amb cotxes. Ha estat molt divertit!




3r Experimentem amb les ombres

El passat divendres 31 de maig vam fer un experiment amb les nostres ombres. Vam mesurar la nostra ombra a les 9 del matí i a les 3 de la tarda.

Vam fer les nostres hipòtesis i vam arribar a la conclusió que quan el sol està més baix, l'ombra és llarga i quan al migdia, el sol es troba alt, l'ombra és més curta.





1r Racons

A 1r gaudim de l'última ronda de racons del curs. En aquesta ocasió fem propostes  d'experimentació, plàstiques i jocs matemàtics.






3r Visita a l'Ajuntament

El passat dimecres 5 de Juny, els alumnes de 3r A i 3r B van anar de visita a l’ajuntament de Sant Andreu de la Barca per tal de treballar les competències especifiques de coneixement de l’entorn proper i descobriment de les institucions socials.

Ens va agradar molt i agraïm a l’equip de govern municipal, la seva predisposició. Moltes gràcies!




Comunitat de Mitjans: Parc de Can Preses

Ahir, dijous 13 de Juny, tots els nens i les nenes de 1r, 2n i 3r vam anar al parc de Can Preses per acomiadar-nos del curs fent jocs i cohesió grupal! Ens ho vam passar molt bé!!!