dijous, 2 de maig del 2024

3r Experiment

Aquesta setmana, l'alumnat de 3r ha tingut l'oportunitat d'endinsar-se en el fascinant món de la ciència a través d'un experiment sobre els Estats de l'Aigua. A l'Aula de Ciències, hem explorat les transformacions de l'aigua mentre passa del sòlid al líquid i al gasós, donant vida a conceptes clau de la física i la química.

A través d'aquest experiment, hem pogut entendre de manera tangible com els canvis en la temperatura i la pressió afecten als diferents estats de l'aigua, i com aquests processos són essencials per a la vida del nostre planeta.

És important destacar que aquesta experiència no només ha estat una oportunitat per aprendre conceptes científics, sinó també per reflexionar sobre temes crucials que afecten el nostre entorn i el nostre futur. Des de fa unes setmanes, ens trobem immersos en una nova situació d'aprenentatge, sota el títol: "Podrem banyar-nos a la piscina aquest estiu?".

Aquesta pregunta ens porta a explorar temes tan importants com el canvi climàtic, la sequera, la contaminació... És fonamental que siguem responsables i conscients dels desafiaments ambientals que ens envolten i que treballem activament per buscar solucions. Seguim!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada