dimarts, 31 de març del 2020

I a casa, tu què fas? (Setmana 30 de març al 5 d'abril)

Hola a tots i totes! 

Com va? Nosaltres trobant-vos molt a faltar i amb moltes de ganes de tornar a l’escola.
Aquesta setmana tenim dues novetats.
La primera és que hem creat una nova pestanya que es diu “I tu a casa, què fas?”. La finalitat d’aquest nou apartat és penjar fotos dels nens i nenes fent algunes de les activitats que es proposen, ja sigui pintant, fent operacions, llegint, jugant en família…
La segona novetat és que cada setmana us llençarem un o dos reptes. Us podeu fer foto portant-los a terme i també les compartirem al bloc. L’adreça és cmjjortiz@gmail.com En l'assumpte poseu-nos el vostre nom i el grup (per exemple Gisela Lozano 3r B).
Els reptes d’aquesta setmana són:

REPTE 1: Veieu les tres fotos que hi ha a continuació?










Doncs us animem a que proveu vosaltres. Només heu d’agafar un mòvil, posar al buscador de Google un animal i us sortirà això.

Com podeu veure hi ha un lloc on diu "VER EN 3D". Cliqueu, seguiu les instruccions i us apareixerà l’animal en 3D. (Hi ha alguns mòbils que encara no tenen aquesta funció. També hi ha alguns animals que no surten en 3D, és qüestió d’anar provant…). 
Quan us apareixi l’animal, poseu-vos al costat com si l’estiguessiu mirant o tocant i us feu una foto per enviar-nos-la.
REPTE 2. L’altre repte que us proposem és físic. Us deixem unes imatges perquè seguiu el procés. Una vegada us heu "enganxat" per darrere, heu d'aguantar 10 segons. La Mariona i la Dalia ens mostren com fer-ho!

                     


                     




ESPEREM LES VOSTRES FOTOS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada