dilluns, 2 de març del 2020

Judici i Sentència de Sa Majestat Carnestoltes

El passat dimecres, els alumnes de 4t C van fer dos judicis a Sa Majestat Carnestoltes, Rei dels Poca-Soltes. Un d'ells per als nens i nenes d'Educació Infantil i Cicle Inicial, l'altre per als companys i companyes de Cicle Mitjà i cicle Superior.
Acabat el judici tots els nens i nenes de l'escola van emetre el seu vot per tal de decidir si el Rei era culpable o innocent. En unes caixes dipositaven els seus vots, vermells si eren de culpabilitat, verds si eren d'innocència.
Si voleu veure com van anar els judicis, cliqueu AQUÍ.

A la tarda va ser la cloenda dels actes del Carnaval 2.020. Després dels Judicis que van organitzar els nens i nenes de 4t C al matí, els mestres van fer el recompte i els alumnes de 4t B van fer la Sentència al pati, davant de tota l'escola. Durant uns dies havien estat preparant les dues opcions, el veredicte de culpabilitat (condemna i crema) i el veredicte d'innocència (indult). Finalment, si voleu saber quin va ser el resultat i veure el vídeo de la Sentència i el d'un dels assajos, cliqueu AQUÍ.


Esperem que els dos us hagin agradat molt. A continuació us deixem unes fotos dels alumnes de 4t C i 4t B. Fins l'any vinent!














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada