dijous, 22 de febrer del 2018

Viatgem en el temps! (Sortida Museu d'Història de Catalunya) 4t



Avui els nens i nenes de 4t hem viatjat en el temps! Si, sembla estrany, però és el que ens ha semblat a nosaltres. Hem anat d'excursió al Museu d'Història de Catalunya, a Barcelona, a realitzar l'activitat "Habitatge i vida quotidiana al llarg del temps". El Museu està al Port Vell de Barcelona i quan vam arribar allà vam esmorzar al costat.


L'objectiu de l'activitat era interpretar l'entorn sociocultural proper, a partir dels coneixements adquirits i d'informacions bàsiques facilitades sobre canvis i continuïtats al llarg del temps.


Consistia a fer un recorregut visitant el Museu i a partir d'un carro ple d'objectes i d'indumentària, l'educador ens donava material i les claus necessàries per tal que nosaltres deduíssim els coneixements. Havíem de preguntar-nos sobre l’objecte i empatitzar amb les diferents formes de vida al llarg de la Història. Aquests objectes i vestits ens han ajudat, també, a realitzar un eix cronològic i a veure com canvien els habitatges i la vida quotidiana al llarg del temps. 


Va ser molt divertit disfressar-nos de les diferents èpoques i veure com vivien els nostres avantpassats!


Per fer l’activitat ens hem dividit en dos grups i mentre que uns la feien, els altres anàvem a visitar el Port Vell, el Moll de la fusta i el Maremàgnum.


Quan els dos grups hem acabat l’activitat hem anat a dinar al Parc de Can Mercader, a Cornellà. 


Aquí us dèiem unes fotos del nostre dia...mireu, mireu!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada