divendres, 13 d’abril del 2018

Marxem de colònies!! (4t)

Els nenes i nenes de 4t hem estat aquests dies a Can Masseguer, al Montseny, prop dels pobles de Breda i Sant Feliu de Buixalleu.

Allà hem gaudit d'unes colònies...en anglès! Hem tingut uns monitors la mar de simpàtics, la Silvie, el Mike, el Pol i el Roger. 

Al començament ens costava una mica entendre'ls, però finalment ho enteníem casi tot...i fins i tot ens hem llençat a parlar-lo amb ells!
Hem après molt i ens ho hem passat d'allò més bé fent les activitats i a l'hora de menjar, que els profes ens feien de cambrers i cambreres, jeje. 

Només hi va haver una cosa que ens va fastiguejar una mica: la pluja. Vam arribar a la casa plovent el dimecres i vam haver de portar les motxilles sota la pluja, durant la resta del dia va fer de tot...va estar ennuvolat, va ploure,va fer vent, va caure una calamarsada...El dijous va fer sol tot el dia i el vam gaudir molt..però el divendres ha tornat a estar ennuvolat tot el dia i a l'hora de marxar de la casa s'ha posat a ploure una altra vegada...sant tornem'hi a portar les motxilles a l'autobus plovent!

Hem fet moltes coses i han estat uns dies on ens hem conegut millor i hem reafirmat la nostra amistat. 

Aquí teniu les fotos que hem fet...a gaudir-les!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada