dijous, 18 d’octubre del 2018

Com publicar comentaris al bloc?



Hola, pares i mares, avis i àvies, tiets i tietes, germans i germanes, cosins i cosines, nens i nenes...en fi...hola a tu que ens estàs llegint. Si, a tu que estàs assegut tranquil·lament davant de l’ordinador o llegint-nos a la tablet o al mòbil.
Hem vist que ens llegiu perquè tenim moltes visites...però no ens dieu res!

Així que hem decidit explicar-vos com es deixen els comentaris, així col·laboreu amb nosaltres i ens feu saber si us agraden les nostres activitats o no, etc.
Al final de cada entrada del bloc hi ha un apartat que diu “comentarios”.

Si hi cliqueu us sortirà una pantalleta que us dirà “Publicar un comentario”. Podeu escriure dintre del requadre allò que voleu dir-nos, sense oblidar posar-nos qui sou (“Sóc l’Antònia de 4t D”, per exemple, o bé “Sóc la iaia de l’Antònia de 4tD”).

Quan acabeu veureu que a sota hi ha un lloc que hi posa “comentar como” . Si cliqueu a la fletxeta (ascensor) que hi ha al costat podeu triar de quina manera voleu fer-ho. Si teniu un correu de Gmail us dirà si voleu signar amb aquell correu, però si no en teniu, podeu publicar-lo com Anònim. Això sí...no us oblideu de dir qui sou!

Veureu que el vostre comentari no apareix immediatament. Quan els mestres que s’encarreguen del bloc vegin els comentaris els publicaran i us agrairan per haver-lo fet, ja que ens fa molta il·lusió saber que la nostra feina us agrada...

Així doncs...ESPEREM ELS VOSTRES COMENTARIS, ANIMEU-VOS!

També us pudeu suscriure al final de la pàgina del bloc, així us arribaran les noves publicacions directament!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada