dijous, 23 de novembre del 2017

El cicle mitjà va al teatre: "Puig i Fontanals, professionals"

Avui hem anat al teatre Núria Espert a gaudir de l'obra "Puig i Fontanals, professionals" de la compañía "El que ma queda de teatre". Ha estat una obra molt divertida on hem rigut molt.

L'obra ens planteja que, en un món de mòbils, sms, mails, facebooks, twitters i altres paraules encara més difícils de pronunciar… qui se’n recorda dels carters??? Ara ja ningú escriu cartes i, si ens visita el carter, és per portar factures o multes de la zona blava. Puig i Fontanals, carters professionals vol recuperar aquests personatges, força desconeguts pels nens i nenes a dia d’avui i molt recordats per pares i avis.

A l’oficina de correus del poble fa molt que no arriben cartes i els carters, lògicament, estan molt avorrits. Què poden fer perquè la gent torni a escriure cartes? Sortir de l’oficina i anar a cercar la bústia daurada. Allà podran enviar les cartes que mai van arribar al seu destí i potser faran que es recuperi el gust per escriure cartes.
 
Hem passat una molt bona estona i aquí us deixem unes fotos de la nostra sortida al teatre. A més a més, els mestres han trobat aquest enllaç per poder tornar a veure l'obra si volem!

 
"Puig i Fontanals, professionals". Enllaç per tornar a veure-la 

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada