dimarts, 14 de novembre del 2017

Sortida Mercabarna-Flor (4t)

Avui els nens i nenes de 4t hem anat a Mercabarna-Flor. Quan hem arribat a les instal·lacions, situades al terme municipal del Prat de Llobregat, ens hem dividit en dos grans grups. 

La primera cosa que hem fet ha estat fer diferents trencaclosques de flors que podíem trobar dins el Mercabarna, per fixar-nos després on les trovàvem. 

El Mercabarna-Flor està dividit en 4 parts, 3 a la planta baixa i 1 al segon pis. A un costat la zona de flor natural, amb grans neveres per tal de conservar-les bé, a l'altre la zona de la planta natural, i al mig, tot de botigues de majoristes de plantes i flors artificials i complements de decoració. Al segon pis hi ha l'Escola d'Arts Florals, sales de formació, de manipulació para elaborar treballs florals, oficines, etc. 

Cada grup ha començat la visita per un costat. Ens ha agradat molt tot el que hem vist i hem après (que els càctus viuen molts anys, els noms de moltes flors i plantes, que les escumes que porten de vegades els rams són diferents segons si hem de posar flor natural o artificial, diferents plantes aromàtiques, etc).

Quan hem acabat de fer la visita hem fet una parada per esmorzar. En acabar hem anat a fer el taller de confecció de rams. Hem utilitzat una flor anomenada científicament diabanthus barbatus, però coneguda popularment com clavell de poeta. Les monitores ens han ensenyat a preparar la flor pel ram, a ajuntar-les, a posar-les un paper decoratiu i un llaç. Ens ha agradat molt!

En finalitzat l'activitat hem anatb al Parc Nou del Prat de Llobregat, on hem dinat i jugat una estona a les diferents estructures de joc.

Esperem que us agradin les nostres imatges...en teníem tantes que hem hagut de fer un vídeo!


 

2 comentaris:

  1. M'ha agradat el vídeo i me va agradar la excursió.👍

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ens alegrem que us hagi agradat! La propera vegada recorda posar el teu nom per tal de poder-t'ho agrair de forma personal!

      Elimina