dimecres, 16 de maig del 2018

Treball cooperatiu al Medi Social (Els transports) i Medi Natural (La matèria i els materials) (4t B i C)

Dintre de les àrees de Medi Social, amb el tema dels transports, i de Medi Natural, amb el tema de la Matèria i els materials, hem fet un treball cooperatiu per tal d'explicar els nostres companys la part del tema que ens toca. 
Primer hem fet els grups de treball cooperatiu. Dintre de cada grup hi havia 4 rols diferents, que hem fet utilitzant els noms dels Vengadors. El coordinador del grup (Capità Amèrica) era qui dirigia el grup i repartia la feina, així com el portaveu del grup. Després el secretari (Ironman) era l'encarregat de vetllar perquè tothom estés fent la seva feina, que tinguéssim el to de veu adequat, etc. També hi havia l'encarregat del material (Thor), que buscava tot el que necessitàvem. En últim lloc, però no menys important, tenim la persona de reforç (Hulk), que és qui sustitueix o ajuda a tots els altres membres. 
Després ens hem repartit els temes per veure quin grup feia cada part. 
A partir d'aquí hem fet recerca, resumit, fet esquemes, etc, de tot el que havíem d'explicar els companys. 
En penúltim lloc hem preparat un mural de suport per poder exposar la nostra feina i hem assajat l'exposició. 
Finalment hem exposat als companys i companyes la nostra feina, ens hem valorat i hem fet un debat sobre el que suposa treballar de forma cooperativa. Ens hem donat compte que és molt difícil, però hem après com ho hem de millorar per tal de continuar treballant d'aquesta manera tan engrescadora els propers cursos.
Aquí us deixem un tast de la nostra feina.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada