divendres, 1 de juny del 2018

Programem els Beebots (4t C)

Avui els nens i nenes de 4t C hem fet una activitat matemàtica molt divertida. Hem programat Beebots!!
Els Beebots, com el seu nom indica, són robots amb la forma d'abelles que hem de programar per tal que es dirigeixin, dintre d'un mapa amb coordenades, al lloc que nosaltres volem. És a dir, es tracta d'aprofundir en el nostre coneixement de l'orientació espacial. 
Hem aprofitat un circuit que havien fet els nois i noies de 6è al primer trimestre i hem provat si era difícil o no això de programar...
I hem descobert que sí que ho era, de difícil! Haviem de tenir en compte si el robot anava cap endavant, cap endarrere o girava a l'esquerra o a la dreta, quants quadrats avançava...alguns ens hem fet un embolic, però finalment tots hem aconseguit la nostra fita!
Aquí us deixem unes imatges. No sortim tots perquè hi va haver un problema amb les fotos...però si que tots ens vam divertir molt!



2 comentaris:

  1. hola bon dia soc la Rim com este esperu que u paseu ve tots yi totes tambe tu Maribel sempra vull parla amb vosaltres pero no em dona temps sempra li dic a la meba germana pero no s'enrecorda parlare mes amb vosaltras cuan comenci l'escola i parlare tambe am al Daniel no m'anracordo us estimo a tots.

    ResponElimina