dijous, 27 de febrer del 2020

Fem un lip-dub (projecte de 4t, primer trimestre)


Al llarg del primer trimestre els mestres de 4t ens van llençar un repte: haviem de presentar l'escola tot fent un lip-dub. 
Per si no ho sabeu, un lip-dub és un video-clip d'una cançó on es mostra algun lloc que vols ensenyar al món.

Durant tot el projecte, i per tal de poder fer el nostre lip-dub, vam fer un munt de coses:

- Triar la cançó (ens la van triar els mestres, perquè hi havia molta feina: havia de ser catalana, lenta per poder-la cantar, però ràpida per poder-la ballar!). La nostra cançó era "Pa amb oli i sal", del grup català Blaumut.

- A CATALÀ: Aprendre la cançó, analitzar-la, veure com són les cançons, que tenen forma de poema, buscar i aprendre el vocabulari nou, analitzar d'altres cançons i poemes. Aprendre a fer descripcions de llocs, per saber molt bé com eren els espais de l'escola que volíem presentar.

- A MATEMÀTIQUES: Vam aprendre a multiplicar per dues xifres, ja que haviem de fer un pressupost per tal de saber tot el que necessitàvem per gravar el nostre lip-dub i, en certa manera, també a dividir, ja que ens vam haver de repartir per tots els espais de l'escola. 

- A MEDI NATURAL: Ens vam donar compte que per poder fer el lip-dub necessitàvem tenir energia per poder ballar, així com conèixer bé el nostre cos per poder-lo moure bé, i per això vam fer tot un treball en grups de treball cooperatiu per exposar els companys diferents parts del cos humà, així com la nutrició. 

- A MÚSICA: Vam voler conèixer els autors de la nostra cançó, així que vam parlar del grup Blaumut, qui són, com van nèixer i quins instruments toquen i vam conèixer més cançons de la seva discografia, així com triar quina d'elles ens agradava més. 

- A ED. FÍSICA: Vam treballar tot el moviment i vam planificar com hauriem de fer el nostre lip-dub.


- Finalment vam dissenyar i planificar el nostre vídeo, pensant quin recorregut faríem i repartint-nos en els diferents espais de l'escola, i fer un parell d'assajos generals.

Estem moooooooolt contents del resultat general, així que us deixem AQUÍ unes quantes fotos que vam fer al llarg del projecte, i a sota el treball final, el nostre lip-dub. El podeu ampliar per veure'l en pantalla complerta.





Esperem que us hagi agradat tant com a nosaltres fer-lo!














5 comentaris:

  1. El lip-dub es una pasada, enhorabuena a todos, se ve reflejado toda la ilusión y trabajo que habéis puesto en él.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Susana...la veritat és que tots els nens i nenes ens ho hem passat molt bé...i els mestres també!!

      Elimina
  2. Super divertido!!! El próximo lo hacemos los papis!!!!😂😂

    ResponElimina