divendres, 19 de juny del 2020

Recomanacions d'estiu 2020

Bon dia a tots i totes, 

Esperem que estigueu molt bé i més relaxats ara que ja hem acabat aquest curs tan estrany. 

A continuació us adjuntem dos Padlets amb algunes recomanacions per aquest estiu per els i les alumnes de 3r i 4t. 

Recordeu que són recomanacions, això vol dir que no són tasques obligatòries. Teniu diferents materials per treballar les comprensions lectores, la resolució de problemes, el càlcul… És important que abans de comprar o descarregar qualsevol recurs mireu bé el material per veure quin és el que interessa més segons les necessitats i dificultats dels vostres fills i filles. Per tant, cal fer una selecció de tot el que proposem amb el que més s’ajusta a les necessitats del nen o la nena i sense excedir-nos. 

A més a més, podreu trobar diferents enllaços amb els vídeos del concert de Nadal, cançons, receptes, pel·lícules, activitats online… 


En aquesta imatge trobareu les dues maneres de veure tots els enllaços dels Padlets. Cal que deixeu que es carregui bé la pàgina abans d'accedir-hi.




També han de tenir temps per descansar, jugar, ballar, veure la televisió, sortir al carrer, anar a la platja i a la piscina… Han fet un gran esforç aquest curs i necessiten temps d’oci sobretot. 

Qualsevol dubte o consulta que tingueu podeu escriure al correu dels tutors i tutores fins a mitjans de juliol. Després els comptes de correu seran desactivats fins el setembre.  


Una abraçada i un petó molt fort! 


BON ESTIU!!!!!



RECOMANACIONS DE 3r




Hecho con Padlet




RECOMANACIONS DE 4t

Fet amb Padlet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada