dilluns, 23 de novembre del 2020

Les mesures d'higiene i seguretat COVID-19 (3r)

Benvolgudes famílies.

Avui us volem explicar una mica com són les nostres noves rutines a l’escola i a l’aula. Com ja sabeu, a causa de la COVID-19 hem de seguir unes normes d’higiene i seguretat per disminuir la possibilitat de contagiar-nos.

A més de portar mascareta i intentar respectar al màxim la distància física entre nosaltres, el que fem és posar-nos gel hidroalcohòlic quan entrem a l’escola, abans de marxar a casa, entre activitats on hem manipulat diferents materials, quan canviem d’aula, quan baixem i tornem del pati… Tenim un alumne o alumna encarregat de posar gel a tots el companys i companyes quan les mestres ho consideren oportú. A més a més, podem tenir el nostre propi pot de gel hidroalcohòlic per posar-nos quan creiem necessari. A l’aula també tenim un dispensador de sabó de mans i cada vegada que anem al lavabo ens les rentem abans i després de fer pipi. 


Una altra mesura que hem pres aquest curs és desinfectar les taules algunes vegades al dia: una al matí després d'esmorzar i les altres cada vegada que ho necessitem perquè hem utilitzat un material, hem canviat de taula, etc. Tenim dos encarregats per repartir paper i posar líquid desinfectant a les taules.


A més a més, les portes i les finestres estan sempre obertes per assegurar la ventilació de les aules.


Per últim, també fem controls de temperatura quan arribem a primera hora del matí i de la tarda per assegurar-nos que ningú té febre.


Ah! Se’ns oblidava… a l’hora del pati també desinfectem els espais i els materials comuns. Una mestra s’encarrega de passar amb una fumigadora per assegurar que tot està ben net i lliure de virus.


La primera setmana ens va costar una mica adaptar-nos, eren massa canvis… Però la segona ja estàvem acostumats i ara forma part de la nostra rutina diària i ho fem sense cap dificultat.


Cliqueu a la imatge i podreu veure algunes fotos que mostren com portem a terme aquestes noves mesures:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada