dimarts, 28 d’abril del 2020

Repte 28/04 al 4/05

Benvolgudes famílies, benvolguts nens i nenes:

Com va? Ens han encantat els vostres dracs, els vostres llibres, les vostres màquines...

Estem molt contents per la vostra participació en els reptes durant aquestes últimes setmanes. Continueu participant igual i si encara no ho heu fet, a veure si us animeu amb el repte d'aquesta setmana. 

En el repte d'aquesta setmana us proposem una activitat familiar ben divertida. La pàgina web Turisme Baix Llobregat ha llençat un repte a tots els que la visiten i ens hi volem afegir. 

La idea és imitar la coreografia que fan el grup Reggae Per Xics - The Penguins en el seu Videoclip del Baix Llobregat, a la tornada (estribillo) de la cançó, on hi ha els 4 membres dels grups. Podeu veure aquí baix el videoclip:



Us proposem que us graveu fent la vostra coreografia com fan les famílies del Baix Llobregat que ja han penjat els seus vídeos a la web de Turisme Baix Llobregat (podeu veure si cliqueu les imatges que us posem a sota), i ens els envieu perquè nosaltres els podem penjar en el bloc del cole. Això sí, si voleu participar en el Baix Llobregat Challenge heu de seguir les instruccions que us diu en la mateixa página del Baix Llobregat Challenge. Si ens els envieu a nosaltres només el penjarem al bloc del cole. 




Esperem els vostres vídeos!

Rebeu una forta abraçada de les mestres i el mestre de cicle mitjà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada