dilluns, 26 d’octubre del 2020

Projecte del 1r trimestre: FEM UN LIPDUB! (4t)

 Hola a tothom!

Primer de tot, esperem que hàgiu tingut un bon estiu, aprofitant per descansar i carregar piles.

Ja hem començat un nou curs. Això significa nous aprenentatges, coneixements, il·lusions, motivacions i... nous projectes!

Aquest primer trimestre els i les alumnes de 4t ja tenen entre mans un projecte súper divertit i engrescador. Sabeu què és? Fer un lipdub! Per si algú no sap el que és, un lipdub és una coreografia en un espai determinat mentre els i les participants van cantant la cançó. Ens va arribar una carta de part dels i les alumnes de 5è on ens explicaven que ells i elles ho van fer el curs passat i que ara ens tocava a nosaltres. Aquest lipdub servirà per ensenyar la nostra escola a les pròximes portes obertes. 

El primer que vam fer va ser escollir la cançó. Vam fer votacions i la guanyadora va ser "El dia de la victòria" de Buhos, Miki Núñez, Suu i Lildami. Després, vam llegir la lletra de la cançó i la vam analitzar a fons per saber quin missatge ens vol transmetre.

Si cliqueu a la següent imatge podreu escoltar la cançó i veure el videoclip:




A medi estem treballant tot el que té a veure amb el moviment del nostre cos, els sentits, els hàbits saludables... A la primera sessió vam fer una petita investigació per grups cooperatius consultant el llibre de text i informació d'internet. Vam repartir els rols (coordinador, secretari/a, material i ajudant) i després cada grup havia de buscar paraules clau sobre el tema que ens havia tocat. Finalment, les vam posar en comú amb la resta de companys i companyes i vam fer un mapa conceptual, el qual tenim penjat a l'aula. Això ens va servir per fer-nos una idea del que faríem a medi i parlar una mica dels nostres coneixements prèvis en els temes a treballar. Ara, estem treballant detingudament cada tema. 

Cliqueu a la imatge i podreu veure com treballem:




Seguirem penjant cosetes sobre el nostre projecte. Estigueu ben atents i atentes!


Fins aviat!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada