dissabte, 14 de març del 2020

Treballem Van Gogh (4t)

Al llarg d'aquest trimestre a l'àrea d'educació visual i plàstica hem conegut un gran artista: Vincent Van Gogh. Després de veure diferents vídeos on ens explicaven una mica la seva història vam conèixer la seva obra, amb moltíssims quadres pintats en molt poc temps. El que més ens va impactar és que mentre que ell estava viu només en va vendre un!

Després d'aprendre coses d'ell vam començar experimentar amb la seva obra. Primer vam fer la nostra interpretació sobre la "Nit estrellada". Si cliqueu al quadre podreu veure algunes fotos del procés d'elaboració. 

La noche estrellada


També hem treballat de forma cooperativa en la creació d'un quadre molt famós: "Els girasols". Entre tots hem creat, utilitzant la tècnica de les boles de paper de seda, una rèplica del quadre. Cada nen tenia una part del quadre i ens hem posat d'acord en els colors que utilitzàvem i ens hem ajudat a fer-lo entre tots. Després hem muntat el mosaic del quadre. 
Cada classe n'ha fet una interpretació diferent: una més realista, igual que la del quadre i les altres dues fent servir una gama de colors. Clicant al quadre podreu veure les elaboracions de 4t A i 4t B, ja que 4t C encara no ha pogut fer-lo. De seguida que ho tinguem també us afegirem les fotos. 

Resultado de imagen de los girasoles de van gogh


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada